Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Vest supune spre consultarea partenerilor analiza socio-economica a Regiunii Vest pentru perioada 2014 - 2020

In perioada 18 – 21 februarie 2012, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) organizeaza consultari in cadrul unor intalniri de lucru in Regiunea Vest, alaturi de reprezentanti ai administratiei publice locale si judetene, reprezentanti ai institutiilor publice deconcentrate, ai mediului economic, ai asociatiilor profesionale, ai universitatilor si ai organizatiilor neguvernamentale, pentru a prezenta si supune discutiei principalele aspecte ale analizei socio-economice ale Regiunii Vest. Astfel, forma finala a documentului va fi rezultatul acestor consultari si va reflecta viziunea Regiunii Vest din perspectiva organizatiilor relevante de la nivel regional.

Analiza socio-economica este documentul–suport pe baza caruia se elaboreaza Planul de Dezvoltare Regionala (PDR) al Regiunii Vest. Acest plan este documentul de planificare strategica al Regiunii Vest cu rolul de a orienta dezvoltarea regiunii si de a fundamenta accesul Regiunii Vest la sursele de finantare, inclusiv la Fondurile Structurale si de Coeziune ale Uniunii Europene pentru perioada 2014 - 2020. Urmatoarele etape in elaborarea planului vor cuprinde, pe langa analiza socio-economica a regiunii, analiza principalilor piloni pe care se bazeaza regiunea, precum si elaborarea strategiei pentru dezvoltare regionala a Regiunii Vest.

ADR Vest este organizatia abilitata sa elaboreze, in parteneriat cu institutiile relevante din Regiunea Vest si partenerii de la nivel national, Planul de Dezvoltare Regionala (PDR) al Regiunii Vest.

Consultarile in Regiunea Vest au inceput la Timisoara in data de 18 februarie 2013, vor continua la Resita in data de 19 februarie 2013 si la Deva in data de 20 februarie 2013, pentru a se incheia in Arad in data de 21 februarie 2013.

Contact

Miruna Vitcu
Director al Directiei Resurse Umane si Comunicare
Email: miruna.vitcu@adrvest.ro
telefon / fax – 0256.491.981/0256.491.923

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 159