Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ponta: „Sa nu ne culcam pe o ureche ca am deblocat POSDRU. Trebuie sa mergem mai departe cu taierea proiectelor exagerate”

Premierul Victor Ponta i-a felicitat, ieri, la inceputul sedintei de Guvern pe ministrii Muncii si Fondurilor Europene pentru contributia la deblocarea POSDRU.

Acesta i-a atentionat, insa, ca nu este cazul sa ne culcam pe o ureche, mai ales in conditiile in care urmeaza ca noi misiuni de audit de supraveghere sa vina din partea Comisiei in perioada urmatoare, accentuand ca proiectele „exagerate” sunt in continuare in vizorul Guvernului: „Daca ne culcam pe o ureche ca am deblocat POSDRU si nu mergem mai departe cu taierea unor proiecte, sa nu spun eu cum sunt, alea exagerate, cu intarirea regulilor de control, o sa ne trezim iarasi ca avem probleme. Deci, va rog frumos pe ambii ministri atentie si concentrare maxima, sa continuam programul de indreptare a problemelor anterioare, in asa fel incat sa aratam ca am luat foarte in serios, si POSDRU sa nu mai prezinte probleme, in perioada care urmeaza”.

„O sa fie nemultumiri de la beneficiari, asta e. Daca au facut prea putine proiecte sau daca si-au dat prea multi bani pentru munca prea putina ne asumam aceste nemultumiri, dar nu ne asumam sa ne trezim iar cu POSDRU blocat pentru ca unii s-au lacomit prea mult la banii aceia”, a accentuat acesta.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.gov.ro

Vizualizări: 124