Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Formarea continua – prioritate pentru Serviciul Public de Politie Locala Sibiu

Primaria Sibiu a finalizat implementarea proiectului „Formarea continua si cresterea calificarii profesionale a resurselor umane pentru imbunatatirea eficientei si eficacitatii organizationale a Serviciului Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu”, Cod SMIS 15782, finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007 - 2013.

Proiectul a vizat atat modernizarea structurilor administrative ale Serviciului de Politie Locala, cat mai ales, imbunatatirea relatiei pe care politistii locali o au cu cetatenii cu care interactioneaza. In perioada august 2011 – ianuarie 2013 au fost organizate in cadrul proiectului cursuri de limba engleza, limba germana, ECDL, Managementul Securitatii, Achizitii Publice, Pregatire Fizica, Formare de Formatori, Leadership si Management, Resurse Umane, Comunicare Publica, Reforma si Legislatie Europeana si Management Public.

La cursuri au participat 107 reprezentanti ai Serviciului Public de Politie Locala Sibiu si 21 reprezentanti ai serviciilor Primariei Municipiului Sibiu care colaboreaza strans cu Politia Locala(Serviciul de Presa, Resurse Umane, Informatica, Directia Comunicare, Relatii Externe si Protocol, Centrul de Informatii pentru Cetateni, Centrul de Informare Turistica, Proiecte cu Finantare Internationala).

De asemenea, in cadrul proiectului s-au organizat doua seminarii de promovare a prioritatilor orizontale ale Uniunii Europene - egalitatea de sanse si dezvoltarea durabila - la care au participat peste 90 de persoane, reprezentanti ai presei, Serviciului Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu, dar si alti locuitori ai municipiului Sibiu interesati de subiecte. Bugetul alocat proiectului este de 430.471 lei.

Pentru detalii suplimentare:
Adrian Aldea, manager de proiect
Serviciul Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu
Tel: 0269-208800, e-mail: politialocala@sibiu.ro

Vizualizări: 300