Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se cauta noi parteneri pentru un proiect de mobilitate Leonardo da Vinci

Asociatia pentru Dezvoltare a Initiativelor Cetatenesti si Europene (ADICE) din Roubaix, Franta, cauta parteneri (administratie publica, structuri de formare profesionala, universitati, intreprinderi, asociatii, etc.) pentru un proiect de mobilitate privind dezvoltarea inovarii ce urmeaza sa fie depus ca aplicatie la cererea de proiecte a programului Leonardo Da Vinci.

ADICE este o organizatie care are ca scop furnizarea de servicii catre diferite grupuri tinta, cu scopul de a dezvolta abilitatile lor sociale, profesionale si interculturale prin diferite programe europene de mobilitate si de formare. Bazandu-se pe mai mult de zece ani de experienta in domeniul mobilitatii, ADICE a dezvoltat propriile sale instrumente de pedagogice si administrative pentru a gestiona toate tipurile de proiecte de mobilitate: o brosura de mobilitate pentru beneficiar si o baza de date pedagogica, administrativa si financiara denumita "Sistemul de Management al mobilitatii".

Proiectul propune dezvoltarea un sistem de management al mobilitatii, bazat pe ceea ce este deja creat, care ar putea eficientiza nu numai structura, prin maximizarea abilitatilor angajatilor beneficiarului, dar ar putea duce si la cresterea ratei lor de mobilitate. Creat cu expertiza mai multor parteneri europeni, acest sistem ar putea fi un instrument util pentru tot felul de proiecte de mobilitate transversala la care fiecare organism interesat poate avea acces on-line cu usurinta.

Data limita pentru depunerea proiectelor este 21 februarie 2013.

Contact pentru detalii: Association ADICE 2, avenue JB Lebas, 59100 Roubaix, France, 00.33.3.20.11.22.68, www.adice.asso.fr, antenne.nordpasdecalais@skynet.be

Sursa:www.uncjr.ro

Vizualizări: 88