Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Nord-Est organizeaza sesiuni de informare dedicate investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte

ADR Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar pentru POR, va organiza in perioada 18 – 19 decembrie 2012 o serie de sesiuni de informare dedicate DMI 1.2 “Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte” care vor avea loc in Sala de conferinte a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, Str. Lt. Draghescu, nr. 9, Piatra Neamt.

Aceste evenimente sunt dedicate celor 6 potentiali beneficiari din Regiunea Nord–Est: municipiile resedinta de judet Bacau, Botosani, Iasi, Piatra Neamt, Suceava si Vaslui. Vor fi prezentate aspecte relevante pentru intocmirea dosarului cererii de finantare, repere privind procesul de evaluare si selectie, inclusiv ultimele modificari intervenite asupra documentatiilor de accesare a finantarii destinate cresterii eficientei energetice a blocurilor de locuinte disponibila prin Regio.

Alocarea financiara nerambursabila disponibila Regiunii Nord–Est pentru investitiile in eficienta energetica a blocurilor de locuinte este de 22,80 milioane Euro. Depunerea de proiecte a inceput cu data de 3 decembrie 2012.

Sursa: www.inforegionordest.ro

Vizualizări: 89