Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSDRU: Precizari privind costurile cu managementul proiectului si cheltuielile indirecte pentru cererile de proiecte 116-122 – granturi DMI 6.2

AM POSDRU a publicat, astazi, o precizare privind costurile cu managementul proiectului si cheltuielile indirecte/cheltuieli generale de administratie din Ghidul solicitantului – Conditii specifice pentru CPP nr. 116-122 (n.r. granturi pe DMI 6.2. „Imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii“).

Astfel, in ce priveste capitolul 4.4 Cheltuielile eligibile a Ghidurilor – Conditii Specifice pentru cererile de propuneri de proiecte mentionate, se vor avea in vedere urmatoarele:

  • Decontarea costurilor cu personalul (intern sau extern) implicat in managementul proiectului se va face in limita unui procent de 15% din cheltuielile eligibile ale proiectului;
  • Cheltuielile indirecte/cheltuieli generale de administratie se definesc in conformitate cu prevederile Ordinului comun al ministrului muncii, familiei si protectiei sociale si al ministrului finantelor publice nr. 1117/2.170/2010. Valoarea cheltuielilor indirecte/cheltuieli generale de administratie se calculeaza prin aplicarea unui procent la valoarea totala a costurilor directe, cu exceptia cheltuielilor de tip FEDR. Acest procent corespunzator cheltuielilor indirecte/cheltuieli generale de administratie este de maxim 15%.

Liniile de granturi pe DMI 6.2. s-au deschis astazi, 23 noiembrie 2012, pentru Regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest, Nord-Vest, Centru, Bucuresti-Ilfov. Termenul limita pentru depunerea proiectelor este 30 noiembrie 2012, ora 16.00.

Descarca documentul

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 397