Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Analizele socio-economice pentru 2014-2020 ale CCT ocupare, incluziune sociala si servicii sociale. Puteti transmite observatii si propuneri pana pe 19 noiembrie!

Pe 31 octombrie 2012 s-a desfasurat cea de a doua reuniune a Comitetului Consultativ Tematic Ocupare, incluziune sociala si servicii sociale.

In cadrul reuniunii Comitetului au fost prezentate si dezbatute analizele socio-economice elaborate la nivelul grupurilor de lucru tehnice si primele concluzii cu privire la prioritizarea nevoilor de dezvoltare pentru perioada 2014-2020. Analizele socio-economice vizeaza urmatoarele domenii: ocupare, afaceri sociale, incluziune sociala, economie sociala, formare profesionala, inovare sociala, protectia drepturilor sociale, imbatranire activa.

Analizele au fost elaborate potrivit instructiunilor si recomandarilor formulate de catre Ministerul Afacerilor Europene, cu aportul si sprijinul structurilor administratiei publice centrale, administratiei publice locale, structurilor regionale si a societatii civile.

Analizele sunt structurate in mai multe sectiuni care prezinta: situatia actuala a domeniului, problemele cheie identificate, rezultatele care se doresc a fi atinse, precum si analiza SWOT.

In perioada urmatoare vor fi continuate demersurile in vederea finalizarii analizelor socio-economice.

Cei interesati pot transmite, pana la data de 19 noiembrie a.c., pe adresa de e-mail: secretariat.programare@fseromania.ro propunerile si observatiile de natura a imbunatatii documentele.

Descarca
Analiza socio-economica afaceri sociale si incluziune sociala
Descarca Analiza socio-economica antreprenoriat si economie sociala
Descarca Analiza socio-economica formare profesionala si inovare sociala
Descarca Analiza socio-economica imbatranire activa
Descarca Analiza socio-economica ocupare

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 127