Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiectele sunt scrise si duse mai departe de catre oameni. Promoveaza-ti proiectul si te vei promova pe tine!

Atunci cand se vorbeste despre proiectele implementate din fonduri europene, nu ”frauda” sau ”dezinteres” sunt cele mai potrivite cuvinte. In campul lexical al proiectelor trebuie sa intre cu siguranta cuvinte ca ”succes”, ”poveste”, ”straduinta”, ”perseverenta”, ”suflet”. Proiectele iscusite merita descoperite. Ajuta-ne sa dam deoparte perdeaua de imagini negative din jurul proiectelor europene...

Promoveaza-ti proiectul si povesteste-ne despre el. Am creat www.proiecte-structurale.ro si intr-o saptamana de la lansare mai mult de 20 de beneficiari si-au detaliat proiectul si ne-au invitat sa il cunoastem. Alatura-te si tu comunitatii noastre si impartaseste tuturor lucrurile frumoase din proiectul tau!

Pasi de urmat

1. Creare cont

  • In primul rand, trebuie sa te inregistrezi personal pe site. Acest lucru se face usor, prin completarea formularului din sectiunea „Inregistrare”. Dupa inregistrare, vei putea oricand sa modifici informatiile furnizate la acest pas.

2. Adaugare proiect
  • Dupa ce iti creezi contul, vei fi automat inregistrat pe site, iar din acest moment poti sa detaliezi proiectul accesand sectiunea ”promoveaza-ti proiectul” din meniul principal sau ”adaugare proiect” din sumarul contului;
  • Rubricile marcate cu ”*” sunt obligatorii pentru a putea incarca detalierea proiectului pe site;
  • Pentru ca impactul vizual sa creasca, sa incarcati pana la 5 poze care sa ilustreze activitati din proiect!
  • Dupa ce se completeaza toate detaliile relevante pentru proiect, apasa butonul ”trimite”. Dupa incheierea acestei operatiuni, vei primi un email din partea noastra cu linkul catre pagina vizibila din site actualizata cu datele furnizate.

Pentru orice nelamuriri legate de procesul detalierii proiectelor in cadrul portalului, te rugam sa ne contactezi folosind rubrica „contact” a www.proiecte-structurale.ro. Spor la impartasit experiente!

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 113