Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

In noiembrie, beneficiarii POSDRU mai primesc „o gura de oxigen”. Se fac plati pentru rambursarile cu bun de plata pana la 20 septembrie

"Am finalizat platile aferente cererilor de rambursare verificate, care au avut bun de plata pana la 31 iulie 2012" a declarat  domnul Cristian Ababei, Directorul General al AMPOSDRU, in cadrul conferintei ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania” – 2012, organizata la inceputul saptamanii la Sinaia. De asemenea, acesta s-a aratat increzator ca, in 2-3 saptamani, sa se poata plati cererile de rambursare care au primit bun de plata pana la 20 septembrie. ”Avem asigurati 100% banii pentru cota de finantare din bugetul de stat si pentru plata TVA”, a adaugat acesta.

Referitor la subiectul reluarii fluxurilor financiare de la Comisia Europeana, ministrul Muncii, doamna Mariana Campeanu, prezenta si ea la conferinta, a precizat ca "dupa ce vom primi punctul de vedere in urma auditului CE din noiembrie, in masura in care acesta va fi pozitiv, in sensul ca respectam toate metodologiile, imediat vom transmite toate cererile catre Comisia Europeana. Noi trebuie sa avem garantia ca lucram bine. Imediat dupa aceasta comisie vom putea transmite cererile de rambursari catre CE. Ei asteapta de la noi aceste cereri pana in 21 decembrie".

Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 67