Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta anuala ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania” – 2012

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) organizeaza Conferinta anuala ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania” – 2012.

Evenimentul va avea loc marti, 30 octombrie 2012, in sala Magnum a Hotelului International din Sinaia si are ca obiectiv principal comunicarea rezultatelor atinse in implementarea POSDRU, insotita de o analiza atenta a provocarilor majore carora Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane trebuie sa le faca fata in viitor. Totodata, se va lua in discutie constituirea, dezvoltarea si consolidarea unor retele de informare, ca viitoare comunitati de bune practici.

Lucrarile conferintei vor fi deschise de catre Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Mariana CAMPEANU. La eveniment sunt asteptati sa ia parte Peter Stub JORGENSEN, Director DG Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune, Philppe HATT, Sef unitate pentru Romania, DG Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune, Directorul general al AMPOSDRU, Cristian ABABEI, precum si resposabili din cadrul altor institutii cu atributii in gestionarea proiectelor finantate prin fonduri europene. Pe durata evenimentului vor fi prezentate o serie de proiecte de succes, in vederea facilitarii schimbului de experienta.

Conferinta anuala ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania” – 2012 se adreseaza beneficiarilor POSDRU, reprezentantilor Parteneriatelor pentru Ocupare si Incluziune Sociala si Secretariatelor tehnice ale acestora, precum si altor actori interesati.

Informatii contact
Tel: +40 21 315 02 14
E-mail: posdru@fseromania.ro.

Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 94