Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Evenimente de informare POSDRU in Regiunea Sud-Est

Campaniile regionale ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania” continua la Galati, in perioada 03-04 octombrie 2012.

”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare siincluziune sociala din Romania”, regiunea Sud-Est este evenimentul cu numarul opt din seria campaniilor regionale si are drept obiectiv principal asigurarea unei publicitati adecvate, complete si eficiente cu privire la implementarea POSDRU.

Sunt asteptati sa ia parte la dezbateri experti din cadrul AMPOSDRU, OIR POSDRU Sud-Est, OI CNDIPT, OI MECTS si OI ANOFM.

Evenimentul va asigura cadrul necesar pentru prezentari si dezbateri interactive, prin prezentarea de spoturi si filme publicitare, popularizarea proiectelor de succes, dar si discutarea dificultatilor intampinate in procesul de implementare a proiectelor si a modalitatilor in care acestea pot fi solutionate. Principalele teme de pe agenda ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania”, regiunea Sud-Est sunt: stadiul actual al implementarii POSDRU, lectii invatate in procesul de implementare, precum si asigurarea identitatii vizuale.

Campaniile regionale POSDRU se adreseaza beneficiarilor, potentialilor beneficiari, precum si altor actori interesati: administratia publica locala si centrala, asociatii din administratia publica, asociatii de dezvoltare intercomunitara, mediul academic, ONG-uri, mass-media si alte entitati.

Pentru informatii suplimentare:
Tel: +40 21 315 02 14
Adresa de e-mail: posdru@fseromania.ro.

Sursa: www.fseromania.ro


Vizualizări: 90