Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Dezvoltarea durabila - prioritate pentru Municipiul Sibiu

Ieri, 24 septembrie 2012, a avut loc la sediul Primariei Sibiu un seminar cu scopul promovarii principiilor dezvoltarii durabile si a aplicabilitatii acestora la nivelul actiunilor politistilor locali din municipiul resedinta de judet. Seminarul s-a desfasurat in cadrul proiectului „Formarea continua si cresterea calificarii profesionale a resurselor umane pentru imbunatatirea eficientei si eficacitatii organizationale a Serviciului Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu”, proiect finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007 - 2013, cod SMIS 15782.

Evenimentul a fost unul public, in audienta aflandu-se 41 de persoane, reprezentanti ai Serviciului Public de Politie Locala Sibiu, dar si alti cetateni interesati de subiect. Temele abordate au vizat aprofundarea cunostintelor participantilor relative la cele trei dimensiuni ale dezvoltarii durabile: economica, sociala si de mediu. Interesul activ al auditoriului a fost atras de exemplele practice care au avut ca obiectiv cresterea nivelului de constientizare a alternativelor care au ca scop economisirea de resurse si reciclarea materialelor refolosibile.

Elemente de context

Proiectul „Formarea continua si cresterea calificarii profesionale a resurselor umane pentru imbunatatirea eficientei si eficacitatii organizationale a Serviciului Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu” vizeaza crearea unei administratii publice mai eficiente si mai eficace in beneficiul socio-economic al comunitatii locale de la nivelul Municipiului Sibiu. Aceasta se realizeaza prin formarea continua a resurselor umane din cadrul Serviciului Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu in domenii ca limba engleza si germana, ECDL, management public, achizitii publice, formare de formatori, etc. Proiectul are o durata de 18 luni si un buget total de 421.371,00 lei, fara TVA, din care finantare nerambursabila din Fondul Social European in valoare de 365.900,35 lei. In luna aprilie a acestui an, in cadrul aceluiasi proiect, a avut loc un seminar de promovare a principiilor Egalitatii de Sanse.

Pentru detalii suplimentare:
Adrian Aldea, manager de proiect - Serviciul Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu
Tel: 0269-208800 - E-mail: politialocala@sibiu.ro
http://www.formarecontinua.sibiu.ro

Vizualizări: 151