Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Curs dedicat cadrelor didactice implicate in dezvoltarea programelor de master in psihologie, organizat in septembrie, la Iasi!



Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi anunta organizarea, in perioada 24-25 septembrie 2012, a cursului de „Egalitate de sanse”. Sesiunea de instruire se adreseaza cadrelor didactice din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, care sunt implicate in dezvoltarea programelor de studii de master in cadrul facultatilor cu specializari in domeniile Psihologie si Stiinte ale Educatiei.

Cursul este organizat in cadrul proiectului „Definirea calificarii de psiholog si a descriptorilor sectoriali de invatare, in vederea adaptarii programelor de master in psihologie la nevoile pietei muncii din Romania” (POSDRU/86/1.2./S/58717), cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, in cadrul caruia Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” este partener.

Cursul se va desfasura la Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, sala D 206, in intervalul orar 09.00 - 15.00.

Regulamentul de selectie a persoanelor interesate poate fi accesat pe pagina web a proiectului: http://www.calificari-psiholog.ro.

Inscrierile se realizeaza in perioada 17 – 22 septembrie 2012. Participarea este gratuita!

Persoana de contact:
Lect. dr. Daniela Victoria Zaharia
Numar telefon: 0744 527 762
Adresa email: dpop@psih.uaic.ro

Descarca
Anuntul de curs

Vizualizări: 138