Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Nicolae POPA, noul director general adjunct al APDRP

Nicolae Popa a fost numit ca director general adjunct implementare tehnica al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), incepand cu data de 5 septembrie 2012, prin Decizie a directorului general al Agentiei.

Nicolae POPA este detasat la APDRP din functia de auditor public extern pentru Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala si Fondul European de Garantare Agricola din cadrul Autoritatii de Audit – Curtea de Conturi a Romaniei. Beneficiind de o vasta experienta de management in sectorul agricol, domnul Popa a reprezentat ca deputat judetul Alba in Parlamentul Romaniei, in legislaturile 1996 – 2000, respectiv 2004 – 2008. De asemenea, in perioada 2004 – 2008 a indeplinit functia de vicepresedinte al Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice a Camerei Deputatilor.

„Este o provocare pe care am acceptat-o in virtutea faptului ca absorbtia fondurilor europene pentru agricultura este o prioritate maxima a tarii noastre in urmatoarea perioada. Experienta pe care o am in auditul acestor fonduri imi da convingerea ca derularea Programului poate fi eficientizata, iar banii europeni vor asigura cresterea competitivitatii economiei rurale”, a precizat Nicolae Popa, directorul general adjunct implementare tehnica al APDRP.

Sursa: APDRP

Vizualizări: 202