Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MDLPL lanseaza licitatie pentru achizitia de echipamente IT destinate operarii SMIS pentru POR si INTERREG/ Programele de vecinatate

in cadrul programului Phare 2005 - Coeziune Economica si Sociala, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor lanseaza licitatie deschisa pentru „Achizitia de echipamente IT destinate operarii SMIS pentru Programul Operational Regional si INTERREG/ Programele de vecinatate”.

Programul ofera sprijin financiar nerambursabil pentru echipamente IT destinate operarii SMIS pentru Programul Operational Regional si INTERREG/ Programele de vecinatate.

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor asteapta oferte de produse in conformitate cu specificatiile tehnice din dosarul de licitatie, in vederea evaluarii si selectarii furnizorilor de echipamente IT destinate operarii SMIS pentru Programul Operational Regional si INTERREG/ Programele de vecinatate.

Obiectivul principal al licitatiei este furnizarea de bunuri cu sprijin financiar din Programul Phare 2005 al Comunitatii Europene si din cofinantare de la Guvernul Romaniei.

Bugetul disponibil, estimat pentru aceasta licitatie este 1.000.000 EURO, din care 750.000 EURO din fonduri Phare si 250.000 EURO co-finantare de la bugetul de stat.
Contractul are ca scop furnizarea de echipament IT destinat operarii SMIS pentru Programul Operational Regional si INTERREG: 100 de calculatoare, 10 servere, dezvoltarea unui punct de resurse la nivel national, dezvoltarea unei retele de tip hardware- VPN.

Dosarul de licitatie este disponibil pentru consultare pe pagina de internet a Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, www.mdlpl.ro.

Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este 24 August 2007 ora locala 12:00 si se vor depune la sediul MDLPL, din Bd. Libertatii nr.12, Bucuresti, etaj IV, camera 409.

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Vizualizări: 102