Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Unde a gresit Romania in atragerea fondurilor europene pentru agricultura si dezvoltare rurala?

Comisarul european pentru Agricultura Dacian Ciolos si ministrul Agriculturii Daniel Constantin vor discuta joi, 13 septembrie 2012, la conferinta Mediafax Talks about Agriculture despre unde a gresit Romania in atragerea fondurilor europene pentru agricultura si dezvoltare rurala, prevederile CE pentru 2014-2020 si masurile MADR pentru sustinerea agriculturii romanesti.

Evenimentul va avea loc la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, incepand cu ora 14.30.

De asemenea, vor fi analizate teme precum necesitatea abordarii sub o noua forma a intregului lant de cercetare - dezvoltare - inovare, incurajarea tinerilor fermieri, stimularea angajarilor si a anteprenoriatului in mediul rural. Alte teme de discutie vizeaza pozitia Romaniei vizavi de noua PAC si care sunt solicitarile Romaniei in ceea ce priveste PAC, noul PNADR, camerele agricole si cum vor schimba acestea peisajul institutional si organizational agricol in Romania. Se va discuta despre efectele vremii nefavorabile asupra agriculturii, despre ceea ce trebuie sa avem in vedere pentru anul viitor si despre cum va reusi Romania sa-si refaca sistemul de irigatii.

Printre speakerii evenimentului se numara, alaturi de Dacian Ciolos, Veronica Toncea, directorul general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Adrian LISANDRU, director Promovare si Distributie PJ, BRD – Groupe Societe Generale, Cristian POPESCU, Managing Associate, Popovici Nitu & Asociatii, Laurentiu BACIU, Presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania-LAPAR, Viorel MATEI, Presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania – FNPAR, Andrei HASCHI, Presedintele Federatiei Nationale a Tinerilor Fermieri, Stefan NICOLAE, Presedinte Agrostar.

Conferinta va fi moderata de Cristian Dimitriu, director editorial Mediafax Group.

Mediafax Talks about Agriculture are ca parteneri BRD, Popovici Nitu & Asociatii, Fondul de Garantare a Creditului Rural si Ivenwest Consult.

Conferinta se desfasoara in parteneriat cu Camera de Comert Romano-Germana si cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania, beneficiind de sprijinul Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro.

Mai multe detalii, agenda evenimentului Mediafax Talks about Agriculture si inscrierile pentru participare le puteti gasi pe website-ul http://www.mediafaxtalks.ro.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2.000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri.

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.


Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Raluca Voivozeanu, Conference Development Manager Mediafax Talks – raluca.voivozeanu@m.ro | 031.82.56.424

Vizualizări: 160