Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: Se lanseaza apelul de propuneri de proiecte pentru Operatiunea 1.3.1

AM POSCCE anunta faptul ca incepand cu data 4 mai a.c., se pot accesa Ghidul Solicitantului in forma finala si Cererea de propuneri de proiecte aferente apelului pentru Operatiunea 1.3.1 „Dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international - Poli de Competititivitate”, Axa Prioritara 1 a POS CCE.

Perioada de depunere a propunerilor de proiecte pentru etapa I de evaluare si selectie se va derula intre data de 17 mai a.c. si data de 17 august a.c. Propunerile de proiecte se vor depune zilnic, intre orele 10.00-15.00, la sediul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, str. Dr. Ernest Juvara, nr. 3-7, Sector 6, Bucuresti, CP 060104 sau vor fi transmise prin curier la adresa mentionata.

De asemenea, incepand cu data de 18 mai a.c, puteti beneficia de servicii de tip helpdesk pentru acest apel, la urmatoarele date de contact:
Telefon: 021.311.50.85
Fax: 021.311.50.84
Email: helpdesk.poli@archidata.it

Pe tot parcursul acestei perioade, intrebarile frecvente si raspunsurile aferente vor fi postate pe urmatoarele site-uri: http://amposcce.minind.ro/ si www.polidecompetitivitate.archidata.it.

Persoane de contact:
Aurelia Munteanu, Expert cheie
Felicia Scarlat, Expert non cheie

Sursa: AM POSCCE

Vizualizări: 153