Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta pe tema cresterii absorbtiei, organizata de Ministerul Afacerilor Europene la Brasov!

Ministerul Afacerilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, inaugureaza pe 6 aprilie 2012 un ciclu de conferinte regionale cu tema “Cresterea absorbtiei fondurilor structurale si de coeziune” la care sunt invitati sa participe reprezentanti ai institutiilor cu atributii in gestionarea fondurilor structurale si de coeziune, ai autoritatilor centrale si locale, ai beneficiarilor si consultantilor in domeniu.

Scopul acestor intalniri este de a furniza informatii clare, bine documentate si de ultima ora si, totodata, de a identifica problemele care ingreuneaza procesul de utilizare a instrumentelor structurale si posibile solutii pentru inlaturarea dificultatilor.

Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro este partener media al acestei serii de evenimente.

Primul eveniment din aceasta serie va avea loc pe 6 aprilie 2012, la Brasov, hotelul Aro Palace (Bdul. Eroilor 27-29, etaj I, sala Europa II), cu incepere de la ora 10.30.

La eveniment va participa in calitate de speaker si ministrul afacerilor europene, Leonard Orban.  Mai multe detalii privind programul conferintei si speakerii prezenti se gasesc in Agenda atasata.

Participarea la conferinta este gratuita si se face in limita locurilor disponibile, pe baza de confirmare prealabila la coordonatele de contact indicate mai jos!

Experti de la AM-uri si beneficiari care au accesat fonduri va asteapta sa le puneti intrebari

In paralel cu desfasurarea conferintei, in holul hotelului, experti ai autoritatilor de management vor raspunde intrebarilor publicului interesat, unii dintre beneficiarii din regiune isi vor prezenta proiectele realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeana.

De asemenea, un stand special va fi amenajat de Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, coordonat de Ministerul Afacerilor Europene.

Firmele de consultanta isi pot prezenta ofertele si portofoliul de proiecte

Tot in holul hotelului, va exista si o sectiune special amenajata unde firmele de consultanta care doresc sa se se promoveze si sa atraga clienti, isi vor putea face cunoscute ofertele si portofoliile de proiecte de succes.

Firmele de consultanta interesate sa beneficieze de aceasta oportunitate se pot adresa in vederea stabilirii detaliilor participarii lor sub aceasta forma la eveniment la urmatoarele coordonate de contact:

Ioana Paslaru, expert comunicare MAEur (ACIS)
E-mail: ioana.paslaru@maeur.ro
Tel.: 0741 267 463, 021 3025 313

Elemente de background

Ministerul Afacerilor Europene a inaugurat pe 27 februarie 2012 Centrul de informare pentru Instrumente Structurale, realizat printr-un proiect cu finantare nerambursabila ce are ca scop diseminarea informatiilor relevante referitoare la fondurile europene si de coeziune si promovarea elaborarii de proiecte viabile.

Centrul de informare vizeaza atat informarea persoanelor, companiilor si institutiilor publice locale si centrale cu privire la oportunitatile de finantare existente, cat si identificarea si evidentierea proiectelor de succes ce se pot constitui ca modele de buna practica.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 99