Ești membru? Cont nou / Autentificare

Alte Finanţări

European Short Pitch – Apel pentru filme de scurt metraj

Beneficiari eligibili Finanțare acordată Termen limită de depunere
Echipe de scenariști, regizori, producători cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani  Vor fi acordate 3 premii, fiecare în valoare de 1.000 €  30 septembrie 2017

 

Organizator

NISI MASA – European Network of Young Cinema

Taxă de participare

500 € - taxa acoperă costurile de călătorie, cazarea și alte cheltuieli similare 

Obiectivul general al programului

European Short Pitch este o inițiativă care vizează promovarea coproducției europene de filme de scurt metraj prin organizarea unui workshop și a unui forum care să reunească scenariștii, regizorii și profesioniștii din industria europeană a filmului de scurt metraj. 

Obiectivul specific al programului

European Short Pitch își propune să aducă în lumina reflectoarelor tinerele talente europene, oferindu-le oportunitatea de a se promova, cât și să dezvolte coproducția filmelor de scurt metraj în Europa. Inițiativa dorește să consolideze viabilitatea economică și vizibilitatea europeană pentru proiectele de scurt metraj.  

Activități

Programul vizează un workshop de redactare de scenarii, un forum de coproducție și o sesiune on-line între acestea.

  • Workshop-ul - Va avea loc între 8 și 14 ianuarie 2018 într-o țară europeană. Timp de 5 zile participanții vor lucra intensiv la proiectele lor, vor da feedback altor participanți, alternând sesiunile de lucru colective cu cele de grup și vor participa la sesiuni individuale cu un tutore.
  • Sesiunea on-line - Este o oportunitate pentru participanți să își rescrie scenariile rezultate în urma workshop-ului și, de asemenea, vor beneficia de încă două sesiuni de feedback din partea tutorilor.
  • Forumul - Va avea loc în perioada 22 – 25 martie 2018 in Poznan, Polonia. Participanții vor începe sesiunile de pitching, care vor fi urmate de întâlniri cu personalități din industria filmului.  

Pentru mai multe detalii, click aici.

Contact

NISI MASA – European Office

E-mail: europeanshortpitch@nisimasa.com